Business Coaching

Coachingul este focusat pe proces si nu pe cauza, pe rezultatele noastre personale, si pe modul in care noi ne putem atinge rezultatul dorit. Coaching-ul descatuseaza potentialul oamenilor cu scopul de a le maximiza performantele.

CDT buisness coaching

In Life Coaching si In Buisness Coaching ne gandim la oameni in raport cu potentialul lor si nu cu performanta lor trecuta sau actuala. Avem o perspectiva ampla si optimista in raport cu potentialul oamenilor. Fiecare dintre noi dispunem de resusele necesare pentru a reusi, iar rolul coach-ului este sa ne ghideze, si sa ne sustina in acest proces uneori anevoios.

In ceea ce priveste mediul buisness, sunt extrem de multe situatii in care lipsa resurselor, a unei viziuni, a unui rezultat bine definit, pot duce la esec. Din pacate, realitatea actuala arata probleme de functionalitate la nivelul multor companii.

Ne-am confruntat pana acum cu rezultate slabe din cauza fluctuatiei mari de personal, lipsa unui plan de afaceri, lipsa unei viziuni, gestionarea defectuasa a resurselor (materiale si umane), manifestarea unui comportament managerial dictatorial.. si exemplele pot continua.

Tot din pacate, am constatat ca in Romania in ziua de azi, multe firme functioneaza dupa tipare vechi, dupa reguli si mentalitati care nu se mai aplica in ziua de azi. Conducerea bazata pe ordin si porunca, inchiderea personalului in limitele carapacei fisei postului, desconsiderarea sau umilirea subordonatilor, lipsa motivarii, refuzul de a delega sarcini si de-i lasa pe oameni sa isi asume responsabilitatea, focusarea pe vina si greseala si nu pe solutii….este o realitate care a dus la prabusirea multor companii mari si mici.

Din fericire insa sunt tot mai multi cei care incep sa inteleaga ca in societatea actuala in contextul valului de informatii, oamenii se ridica, vor sa creasca, cer respect si motivatie si tind spre libertate. Intelegand contextul si realitatea, companiile vor trebuie sa fie flexibile si adaptabile, si sa gaseasca  metoda de a valorifica potentialul fiecarui angajat, pentru binele comun al intreg sistemului.

In Buisness Coaching va indrumam eficient in acesta noua realitate, si va sustinem sa va gasiti resursele necesare pentru a va atinge obiectivele.  

Sa fiti voi insiva coach pentru echipa voastra!

In experienta noastra unii manageri au nevoie de o schimbare in ceea ce priveste comunicarea cu angajatii, altora le-a lipsit definirea corecta a obiectivului si a strategiei, altii erau prinsi in afaceri care nu ii caracterizau …oricum buisness coachingul aplicat la nivel de companie a dus rezultate extraordinare intr-un timp record.

Daca esti interesat sau doar curios nu ezita sa ne cauti, iti putem raspunde la orice intrebare, si nu tot ce inseamna comunicare este contra cost:)

PENTRU INTREBARI, OFERTE SI DETALII CEL MAI BINE AR FI SA PASTRAM LEGATURA! 🙂

ASADAR, AICI NE POTI CONTACTA:

Bucuresti, Sector 4

TEL:+4 0721.339.729
Email: contact@cdtconsulting.ro