Cateva cuvinte despre noi

Cu peste 30 ani de experienta in consultanta, e-commerce, training-uri si servicii de coaching, echipa noastra se mandreste in prezent cu realizari notabile in toate aceste domenii, cu un portofoliu considerabil de clienti, dar si cu multumirea de sine ca prin contributia noastra, am reusit sa aducem un plus de valoare in buisness-ul sau in viata celor cu care am colaborat si cu care inca mai colaboram.

Am descoperit ca dincolo de motivatia supravietuirii financiare, implinirea si dezvoltarea se gasea in contributia pe care am adus-o in jurul nostru. Cautam si ne straduim sa impartasim acesta convingere cu totata lumea, si prin activitatea noastra tintim permanent la dezvoltare si performanta.

In cei peste 10 ani de activitate, am dezvoltat afaceri durabile, am sustinut  trainning-uri cu numeroase companii care au atins niveluri de performanta remarcabile si sustenabile, am ajutat indivizii sa inteleaga faptul ca in interiorul lor au tot ceea ce le trebuie sa reuseasca in viata. Limitele personale si profesionale sunt doar lectii ale vietii, si nu un capat de drum!

Nu, nu suntem mentori, suntem mai degraba ghizi, care au inteles ca intr-un proces de evolutie si dezvoltare e nevoie de toata lumea: de indivizi, de companii, de societate, de noi, de voi, de tine!

Oricum daca nu putem cunoaste pe toata lumea, am cautat sa oferim acel plus de informatie util prin intremediul articolelor noastre. Speram ca prin intremediul informatiei puse la dispozitie dar si prin deschiderea echipei noastre de a interactiona zilnic cu voi ( prin tot cee inseamna canale de comunicare), vom performa nu doar individual ci si la nivel de societate!

Asadar, dupa mai bine de 10 ani, sustinem performanta si crestem impreuna!

Echipa CDT CONSULTING

01. Planificare Strategica

La nivel de dezvoltare personala dar si profesionala, ne bazam pe strategii de lucru individualizate fiecarui client in parte, personalizate si mulate pe nevoile fiecaruia.

Stabilim un obiectiv, investigam realitatea ( situatia actuala), stabilim cele mai bune obtiuni pentru atingerea rezultatului dorit

( starea dorita) si ne asiguram ca totul se va concretiza in actiune ( atingerea rezultatului final)

02. Atitudine Profesionala

Serviciile de consultanta, trainning, coaching si e-commerce sunt prestate de colegii nostrii cu experienta in domeniu, cu rezultate remarcabile si validate. Profesionalismul de care noi ne mandrim se regaseste in afacerile in care noi am crezut si carora le-am construit un nume in economia romaneasca.

03. Spirit Loial

Ramanem loiali atat valorilor in care credem, cat si misiunii noastre.

Dovedim asta in permamenta si ne mandrim cu o buna relatie cu toti clientii nostrii, cu care am evoluat si cu care am crescut impreuna. Promovam respectul, constientizarea de sine, asumarea responsabilitatilor, libertatea emotionala si profesionala, si urcam cat mai sus pe scara demnitatii umane, ramanand loiali pana la capat performantei !

SI CAND E VORBA DE SUCCESS….

CIFRELE NU MINT!

In ceea ce priveste rata succesului tradusa in cresterea cifrei de afaceri a clientilor nostrii, dar si de clienti care vin prin recomandari, cifrele noastre sunt constant in crestere! Lucru de care suntem mandri si fericiti. Cu fiecarea zi, depasim provocari si tintim tot mai sus alaturi de performerii nostrii!

%

COLABORARI DE PESTE 5 ANI

La ora actuala intreaga echipa CDT CONSULTING se mandreste cu excelenta dobandita in:

Coaching, Training, Consultanta si E-commerce!

 

CDT CONSULTING

Ne mandrim cu excelenta in

Consultanta financiara

Oferim servicii de consultanta si sustinem dezvoltarea afacerilor in special in retail, e-commerce, in piata online si offline si promovam intens cresterea producatorilor romani si dezvoltarea lor pe piata actuala. Indiferetnt de domeniul in care activezi, iti oferim networking, plan de afaceri, dezvoltare sustenabila si rezultate garantate si confirmate!

Trainning

Sustinem sesiuni de trainning, marketing, tehnici si strategii de vanzari, achizitii, strategii de negociere, dezvoltare personala, tehnici de comunicare non-verbala si strategii de persuasiune, antreprenoriat

Life Coaching

Dezvoltarea  la orice nivel incepe cu dezvoltarea personala si anume din educarea inteligentei emotionale, antrenarea abilitatilor de relationare, insusirea tehnicilor de comunicare verbala si non-verbala, depasirea limitelor si blocajelor ( frici, fobii, traume, convingeri limitatile)

Te sustinem la acest nivel personal, si iti oferim ghidajul nostru in evolutia ta, prin intermediul tehnicilor de terapie de ultima ora!

Buisness Coaching

Pentru ca ne confruntam cu o perioada de tranzit intre generatile trecute care functionau in baza unor strategii motivationale care astazi nu mai functioneaza, oferim toata experienta noastra in coaching, companiilor pentru a se putea adapta noilor cerinte ale pietei si ale noilor generatii care solicita schimbarea! Schimbarea se produce la nivel personal, social si economic, iar companiile care nu reusesc sa fie suficient de flexibile si deschise se confrunta cu fluctuatii mari de personal, situatii tensionate la nivel de echipa, lacune in comunicare traduse mai ales in cifre de afaceri scazute.

Ne putem mandri totusi, chiar si in acest context complicat, cu schimbarile pe care le-am produs in numeroase companii, care in acest moment au depasit blocajele si cresc armonios.  Am reusit sa trecem la mentalitatea de coaching in numeroase companii, iar stilul autoritar a fost inlocuit cu succes prin colaborare intre echipe si cu formarea unui colectiv extrem de functional. Lucruri dovedite si in cifre!

E-commerce

Oferim servicii complete de e-commerce: SEO on-page si off-page, marketing, IT, campanii de Social Media, mentenanta

Rezultate garantate si vizibile in cifre si volume de vanzari.

 

Blogging&Content Editor

Recent, oferim si acest serviciu pe baza de proiect, pentru popularizarea afacerii tale, printr-un continut unic, original si de calitate.

Colegii cu care colaboram vor creste nu numai cifrele afacerii tale, dar si popularitatea, imaginea si numele in cadrul segmentului de piata in care activezi.

PENTRU INTREBARI, OFERTE SI DETALII CEL MAI BINE AR FI SA PASTRAM LEGATURA! 🙂

ASADAR, AICI NE POTI CONTACTA:

Bucuresti, Sector 4

TEL:+4 0721.339.729
Email: contact@cdtconsulting.ro