cosmopolitan learning

Cosmopolitan Learning

Provocarea

Situatia actuala a CORONA VIRUSULUI ne-a facut pe toti sa ne orientam catre invatarea de acasa, online. Astfel, a aparut necesitatea realizarii cursurilor folosind platformele electronice. Am observat, de asemenea, ca in multe zone ale tarii, accesul la invatare este limitat.

Solutia propusa

Cosmopolitan Learning a aparut ca o dorinta de a duce educatia pe tot teritoriul Romaniei si nu numai. Ne-am propus sa oferim cursuri de calitate, folosind materiale de cea mai buna calitate, catre absolut toti romanii, la preturi cat mai accesibile cu putinta. Vrem sa demonstram ca se poate face educatie de calitate atat adultilor cat si copiilor

%

Focus pe practica si conversatie

%

Metode performante de invatare a limbii engleze

CURSANTI

Ore de predare

Cursuri online de Limba Engleza

Metoda performanta de predare

Folosim metode de predare performante, punand accentul pe conversatie, fara a neglija gramatica sau vocabularul

Adaptare la nevoile cursantilor

Ne adaptam in permanenta ritmul de predare si metodele folosite in concordanta cu evolutia sau solicitarile cursantilor nostri.

Manuale consacrate

Folosim manuale de la edituri de top, care au demonstrat performanta de-a lungul timpului

Rezultatele au fost peste asteptari

Primele generatii de cursanti au fost atat de multumiti de metoda de predare si materialele folosite, incat peste 85% dintre ei au decis sa continue cursurile online de Limba Engleza, trecand la nivelul urmator. Profesorii nostri au demonstrat ca experienta si dedicarea, impreuna cu cele mai bune materiale de pe piata, sunt o reteta de succes.

Cursanti care s-au bucurat de cursurile online de Limba Engleza

Vrei sa te ajutam sa iti implementezi propriul vis?