SERVICIILE NOASTRE

EXCELENTA IN

CONSULTANTA FINACIARA, BUSINESS AND LIFE COACHING, TRAINING

SPECIALIZARE IN

CONSULTANTA, COACHING SI TRAINNING

PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN OFERIREA SI DEZVOLTAREA AFECERILOR, AL NIVEL MICRO SI MACRO. SUSTINEM PERFORMANTA LA NIVEL PERSONAL SI PROFESIONAL!

CONSULTANTA

EXPERIENTA IN DEZVOLTAREA AFACERILOR IN PIATA DE RATAIL, ONLINE SI OFFLINE

LIFE COACHING

LIFE COACHING SUNTINE PERFORMANTA PRIN DEPASIREA LIMITELOR PERSONALE, ELIMNAREA BLOCAJELOR DE ORICE FEL, INTELEGEREA REZULTATELOR SI SUSTINEREA CLIENTULUI PE PARCURSUL PROCESULUI CU AJUTORUL TEHNICILOR SI METODELOR DE ULTIMA ORA!

BUSINESS COACHING

EVOLUTIA COMANIEI SI PERFORMANTA, DEPIND DE INTELEGEREA ELEMENTELOR CHEIE CARE DUC LA DEZVOLTAREA SI INCHEGAREA ECHIPEI DAR SI A MEMBRILOR ACESTEIA LA NIVEL INDIVIDUAL.

TRAINING

REZULTATELE TRADUSE IN CIFRE VIN DIN CUNOASTEREA CORECTA A TEHNICILOR DE MARKETING, DE VANZARE, DE NEGOCIERE, DE DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA, E-COMMERCE, TEHNICI DE PERSUASIUNE SI INTELEGERA COMUNICARII NON-VERBALE

E-commerce, SEO, Content Editor

NE ADRESAM CELOR CARE VOR SA INCEAPA O AFACERE IN MEDIUL ONLINE. CEI PESTE 5 ANI EXPERIENTA IN ACEST DOMENIU, NE RECOMANDA PE PARTEA DE SEO, MARKETING ONLINE, SOCIAL MEDIA, BLOGGING SI ADVERTORIALE. O PARTE DIN TRAINNING-URILE NOASTRE SE REFERA LA ACEST SEGMENT, LA FEL CA SI PARTEA DE IMPLEMENTARE A STRATEGIILOR DE PROMOVARE IN MEDIUL ONLINE SI E-COMMERCE.

PROCESUL DE IMPLEMENTARE SI INVATARE A STRATEGIEI

IDENTIFICAREA OBIECTIVULUI

IN PLAN PERSONAL SI PROFESIONAL IDENTIFICAM OBIECTIVUL, ECOLOGIA ACESTUIA SI CONFORMITATEA ACESTUIA CU DORINTA SI NEVOIA NOASTRA!

INVESTIGAM SITUATIA ACTUALA SI REALITATEA

ORICE SCHIMBARE INCEPE DE LA CONSTIENTIZARE SI INTELEGEREA CORECTA SI CLARA A REALITATII ACTUALE. EVOLUAM NUMAI CAND PUTEM PRIVI ORICE PROVOCARE SAU POSIBILA PROBLEMA DIN MAI MULTE PERSPECTIVE. NUMAI DUPA CE INTELEGEM CLAR CE ANUME SE INTAMPLA SI CARE ESTE REALITATEA ACTUALA PENTRU NOI, INSA INTR-ON MOD OBIECTIV SI IMAPRTIAL.

IDENTIFICAREA SOLUTIEI ADECVATE

ORICE PROCES DE TRANSFORMARE, INDIFERENT DE SCOPUL LUI, ARE NEVOIE DE OBTIUNILE POTRIVITE PENTRU ATINGEREA UNUI REZULTAT! ECHIPA NOASTRA VA FI UN GHID CU AJUTORUL CARUIA CLIENTUL DE TIP CORPORATE SI CHIAR INDIVIDUAL, VA INTELEGE CARE SUNT CELE MAI BUNE SI ECOLOGICE METODE PENTRU ATINGEREA OBIECTIVULUI PERSONAL. SCOPUL NOSTRU ESTE POTENTIALUL VOSTRU, NU PERFORMANTA TRECUTA!

CLIENTII NOSTRII PRINCIPALI SUNT:

MAGAZINE ONLINE, PRODUCATORI LOCALI SI COMPANII MICI SI MIJLOCII.

PERFORMEAZA INTOTDEAUNA

TREBUIE SA VEDEM OAMENII IN RAPORT CU POTENTIALUL LOR VIITOR, NU CU PERFORMANTA TRECUTA! „Performanţa este sărbătorirea faptului că avem în noi posibilităţi infinite” ~ Sydney Smith
PENTRU INTREBARI, OFERTE SI DETALII CEL MAI BINE AR FI SA PASTRAM LEGATURA! 🙂 ASADAR, AICI NE POTI CONTACTA:

Bucuresti, Sector 4

TEL:+4 0721.339.729
Email: contact@cdtconsulting.ro