Servicii de Blogging si Content Editor

In zilele noastre, avand in vedere cresterea accelerata a vanzarilor si prezentei in mediul online, este vital sa avem articole de calitate, continut unic si o prezenta foarte buna in mediile sociale. Imbunatateste-ti prezenta pe retelele sociale si pastreaza o relatie permanenta cu audienta ta. Noi recomanda o strategie combinata intre blogging si social media marketing. Este foarte eficienta cand discutam de promovarea companiei tale in mediile online.

Servicii oferite Social Media:

Canalele de social media sunt din ce in ce mai cautate si apreciate. De aceea este absolut necesar sa existe o prezenta permanenta si corecta in mediile online. Prin serviciile oferite, asiguram o prezenta constanta, masiva, unitara si corecta in toate mediile sociale, adaptand mesajele la profilul respectivei retele/ comunitati.
  1. Management Social Media
Oferim servicii complete de la creearea de profiluri, pagini si design de fotografii pana la adaugarea de continut si linkuri relevante.
  1. Marketing prin continut
Crearea de continut relevant, care include atat informatii importante cat si cuvinte cheie sau alte strategii de atragere a cititorilor. Puteti fi siguri ca trimitem regulat rapoartele de activitate ca sa puteti urmari constant evolutia

Servicii de Blogging si Content Editor:

Blogul este o sursa foarte buna de informare. Atrage trafic de calitate si este una dintre cele mai populare metode de marketing. Un mare avantaj al blogului este ca permite realizarea unui branding al afacerii, o prezentare mult mai buna si mai detaliata a afacerii/ serviciilor/ produselor oferite. Datorita articolelor oferite pe nisa ta, vei ajunge sa iti creezi o comunitate in jurul afacerii, ceea ce este mult mai important decat doar atragerea de clienti. O comunitate creste si te sustine si iti face share datorita pasiunii si afinitatii pentru ceea ce oferi.  

Prin servicii oferite de catre specialistii nostrii, o sa beneficiati de articole de calitate, cu continut unit si cuvinte cheie atenti alese si folosite, in baza datelor de trafic si relevanta.

 

 

 

 

 

PENTRU INTREBARI, OFERTE SI DETALII CEL MAI BINE AR FI SA PASTRAM LEGATURA! 🙂 ASADAR, AICI NE POTI CONTACTA:

Bucuresti, Sector 4

TEL:+4 0721.339.729
Email: contact@cdtconsulting.ro