Training

CDT TrainningServiciile noastre de training incearca sa depaseasca baiererle si limitele stilurilor de predare traditionale. Oferm informatia care poate si garanteaza schimbarea la nivel individual dar si al organizatiei sau companiei tale!

Operam instruire in domenii precum: Vanzari, Marketing, Achizitii, Negociere, Antreprenoriat si Comert Electronic. Cu toate astea, pe langa oferirea informatiilor, a tehnicilor si a metodelor valoroase in aceste ariii de activitate, oferim si un cadru de invatare interactiv, bazat pe ultimile tehnologii in materie de comunicare verbala si non-verbala.

Cautam in premanenta sa fim la zi cu progresele facute de societate in toate ariile de interes, mentinand si un cadru psihologic modern in aceea ce priveste interactiunea cu cursantii. Incercam pe langa informatiile standard si stiintifice sa oferim la cursurile noastre un stil de invatare inovativ, original si interactiv care are ca scop dezvoltarea intelectuala dar si emotionala a tuturor participantilor.

Asadar, garantam instruirea si dezvoltarea pe mai multe niveluri, cat si oferirea unor cursuri atractive si interactive pentru toti cursantii.

In continuare, va oferim prin urmatoarele articole informatii pe care suntem convinsi ca le puteti aplica cu success in domeniul vostru de activitate.

Sucess in tot ceea ce faceti!

Antreprenoriat si orientare profesionala

Achizitii

Marketing

Management de categorie

Tehnici de vanzare

Tehnici de negociere

PENTRU INTREBARI, OFERTE SI DETALII CEL MAI BINE AR FI SA PASTRAM LEGATURA! 🙂

ASADAR, AICI NE POTI CONTACTA:

Bucuresti, Sector 4 sau

Timisoara

TEL:+4 0733.658.344
Email: contact@cdtconsulting.ro